Üzenőfal


Kovács Imréné

Közzétéve 2021-04-09 13:19

A Bara és a Lakatos család köszöni, hogy lehetővé tették nekik, hogy amíg újból munkát kapnak és fizetést, addig meg tudjanak élni.

Bara Dávidot, aki egyedül neveli születése óta gyermekét, egy kertészeti cégnél sikerült elhelyeznünk és elsejével már meg is kezdte a munkát. A Lakatos fiatalember pedig végül 12-én tud munkába állni, segédmunkás állást találtunk neki egy építőipari vállalkozásnál, így május elején már mindkét család kapni fog fizetést és rendeződik a helyzetük. 

Kovács Imréné

Közzétéve 2021-03-15 12:43

Rózsika néni szavait tolmácsolom:

Férjem, Gencsi Árpád temetése az Önök önzetlen segítségével 2021. március 16-án lesz. Lelkem megnyugodott, hogy életem párját hamarosan végső nyughelyén tudhatom.  Szívből köszönöm a segítséget és mindenkiért imádkozom, hogy egészségben vészeljék át a járványt. Sajnos férjem áldozata lett a járványnak mire megkaptuk volna a védőoltást. Mindenkit kérek, hogy tartsák fontosnak a védőoltást, a védekezést, minél tovább maradjanak együtt szeretteikkel. 

Lengyel Istvan

Közzétéve 2021-03-11 15:02

Küldhettém tíz ezer forintot Bordás Erzsébet részére . Köszönettel 

Czeglédi Henrietta

Közzétéve 2021-02-19 20:19

Kedves Boldogherceg.hu tagok!

Január 4-én férjem balesetben elhunyt. Két pici gyermekkel maradtam magamra, minden segítség nélkül. A temetésre az összes megtakarított pénzünk ráment, jövedelmem csak 28500 Ft maradt. A gyámügy kirendelt egy gondozót, hogy figyelemmel kísérjék, el tudom-e tartani a gyermekeket addig, amíg a járandóságaimat megítélik és folyósítják (árvasági, családi pótlék, özvegyi nyugdíj). A hivatalok nem segítettek, hanem azt helyezték kilátásba, hogy elveszik a gyermekeimet ideiglenesen, míg nem rendeződik az anyagi helyzetem. A kirendelt gondozó nagyon rendes volt, eljuttatta Önök felé kilátástalan helyzetünket és én hálásan köszönöm, hogy segítenek nekünk, hogy megéljünk addig, amíg nem kapom meg a járandóságokat. A gondozó pszichiátert is keresett nekünk, így másfél hónappal a férjem elvesztése után már sokkal jobban érezzük magunkat, bár még mindig nagyon fáj és soha nem fog a fájdalom elmúlni, de már képes vagyok előre nézni. Köszönöm Önöknek még egyszer, hogy ismeretlenül segítenek és nem hagynak minket elveszni. Köszönöm, hogy az Úr ilyen csodálatos emberek felé vezérelt. 

Czeglédi Henrietta és két pici gyermeke

E-mail: czegledi.heni@citromail.hu

Kovács Imréné

Közzétéve 2021-02-16 19:33

A Mártha és a Balla házaspárnak a tüzelőt leszállították. A két idős házaspár biztonságban, melegben lesz a tél végéig, amiért nagyon hálásak, köszönik az önzetlen segítséget. Balla néni azt mondta: "Imádkozik, hogy az Úr szeretetben gazdag, boldog életet adjon Önöknek."

Kovács Imréné

Közzétéve 2021-02-15 19:25

Franciska néninek megvásároltuk a tüzelőt, ma délután hazatért otthonába. 

Megkértem, mondja el gondolatait, érzéseit, hogy továbbíthassam Önök felé:

"Áldottak legyenek azok az emberek, akik segítségemre siettek. Amikor egyedül feküdtem éjjel a hideg házban a dunna alatt arra gondoltam, hogy az Úr magához fog szólítani. Aztán a szomszédom átjött, hogy miért nem füstöl a kéményem. Felöltöztetett és elvitt Annikához és férjéhez, akiknél jól éreztem magam és az Önök támogatásával most újra az otthonomban lehetek, ahol jó meleg fogadott. Köszönöm ismeretlenül is szeretetüket."

Kovács Imréné

Közzétéve 2021-01-03 11:36

Köszönjük a család nevében a sok segítséget,  hogy Molnárfi Ádámkát az édesanyja kérése szerint koporsóban tudjuk temetni. A temetésre több pénz  gyűlt össze,  a maradékot a szülöknek átadjuk.

Kovács Imréné

Közzétéve 2020-12-28 11:37

Köszönetet szeretnénk mondani mindenkinek, aki segítette az ideiglenesen jövedelem nélkül maradt Horváth, Soltész, Vass, Madai és Balogh családokat abban, hogy a mindennapi megélhetésük biztosítva legyen. A családokat mélyen érintette, hogy ennyien segítettek nekik. Közösen úgy döntöttek, hogy ugyan anyagilag visszasegíteni nem tudják, amit kaptak, de 2021-ben mindegyikük kétkezi munkával segíteni fogja azokat az időseket, akik nem tudják a ház körüli teendőiket ellátni, nem tudnak bevásárolni, gyógyszert kiváltani, ezeket helyettük megteszik. Ezt egy kollégám majd szervezi számukra. Örülök, hogy az Önök segítsége belőlük is azt váltotta ki, hogy legyenek támaszai azoknak, akiknek segítségre van szüksége és reméljük, ez nem csak egy évre szól majd.

Partinka Klára Zsófia

Közzétéve 2020-12-24 10:26

Kedves Boldog Herceg Felhasználók!

Karácsony alkalmából az M3 tv műsorában 16:50-kor Lukács Margit meleg légkörű 25 perces előadásában ismerhetjük meg, vagy újra meghallgathatjuk "A boldog herceg" szívhez szóló történetét. Szeretettel ajánlom!

Egyben kívánok áldott, Békés, Biztonságos, Boldog Karácsonyt minden "boldoghercegnek" és "kisfecskének" - sok szeretettel!

Ó jöjj, ó jöjj Immánuel! - The Piano Guys

Közzétéve 2020-11-24 19:57

Köszönetet mondanak középiskolás gyermekeink mindenkinek, akik segítségével laptopot, számítógépet kaphattak tanulmányaik végzéséhez.

Egy hónap alatt összesen 9 diák kapott minden, tanuláshoz szükséges programmal és kiegészítőkkel ellátott gépet.  A szolgáltatók egy hónapig biztosítják az ingyenes internetet egyelőre, utána pedig egy vállalkozó segítségével lesz nekik ingyenes a hozzáférés.

Köszönjük.

Kovácsné Anni

Közzétéve 2020-10-31 14:35

Kedves  jószívű emberek. Szociális gondozónk kért segítséget részünkre,  hogy amig ujra munkába tudok állni, addig legyen élelmünk. Hálásan köszönöm egész családom nevében, hogy ugy átvészeltük ezt az időszakor, hogy semmiben nem volt hiányunk, minden nap volt étel az asztalunkon, nem kellett a gyerekeknek azt mondani hogy nincs vacsora. Végül gyermekeim még Két szép cipőt is kaptak télire. Hálával gondolunk önökre és imáinkba foglaljuk. Köszönettel a Matkovics család Debrecenből

 

Közzétéve 2020-09-14 09:24

Köszönetet mondunk mindenkinek, aki segített Vilma néninek az otthonba bekerülni, ezzel megakadályozva, hogy fedél nélkül maradjon.

Vilma néni szavait tolmácsolom:

"Végtelenül szégyellem magam, hogy a butaságom miatt ilyen helyzetbe kerültem. Kérem Istent, áldja meg Önöket segítő jó szívükért. Szép, nyugodt otthonba kerültem, kedves ápolókkal, aranyos szobatársakkal, akik nagy szeretettel fogadtak. Ettől jobbat idős koromra nem is kérhettem volna. Köszönöm Önöknek."

Közzétéve 2020-06-18 19:27

Minden adakozónak tisztelettel köszönjük, hogy segítségükkel Karsai bácsi mai napon be tudta fizetni az idős otthonba a beugrót. Hétfőn a beköltözést elkezdhetjük és Karsai bácsi társaságban és békességben töltheti hátralévő éveit, hisz a legnagyobb probléma a magányosság volt számára. Már alig várja, hogy jövő hét legyen, nagyon boldog.  Köszöni Önöknek a segítséget.

Közzétéve 2020-05-07 14:37

Mindenkinek tisztelettel köszönjük, hogy segítségükkel az elmúlt 3 hét alatt 7 gyermeknek tették könnyebbé a tanulást azzal, hogy számítógéphez juttatták őket. Mindegyik gyermek, Jocó, Kata, Pisti, Orsi, Mónika, Peti és Gergő köszönik a segítséget a bácsiknak, néniknek, ahogy ők mondják. Mindegyik gyermek 4-5 közötti átlaggal rendelkező, szorgalmas kisdiák. Köszönjük.

Közzétéve 2020-04-20 12:16

Egediné Lovas Annamáriának hívnak, súlyos balesetet szenvedett Egedi Péter édesanyja vagyok, Isten kegyelmét és áldó szeretetét kérve imáimban, szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik imádkoznak vagy anyagi segítséggel támogatnak bennünket, ebben a nehéz időben. Péter az intenzívről, kikerülve idegsebészeti osztályon van, súlyos koponyasérüléssel, egyenlőre állapotát stabilizálják.  Ct vizsgálatokat nem mutatott rosszabb állapotot a bevérzéseknél, később MR vizsgálatot is végeznek majd. Istennek hála,  már bemehetek hozzá én is, talán megismer, ha beszélünk hozzá figyel, kezeit lassan mozgatja, láza volt még, szondával táplálják, vizeletét katéterrel vezetik el, sokáig volt lázas állapotban.  Talán már a tüdeje tiszta, véreredmény és a kitenyésztés után tudnak az orvosok többet mondani az állapotáról.

További, áldott szép napot kívánok, szeretettel és imával mindenkinek: Egediné Lovas Annamária

Közzétéve 2019-05-31 19:45

Hálásan köszönöm gyermekemmel együtt azoknak a jószívű embereknek, akik segítséget nyújtottak az általunk vállalhatatlan étkezési elmaradás végrehajtónak történő kifizetésére. Ma a végrehajtónak át lett adva a pénz, a tartozást törölték a nevünkről. Köszönjük.

Közzétéve 2019-01-03 18:59

Köszönetünket szeretném kifejezni annak a felhasználónak (nevet itt nem említenék felhatalmazás hiányában), akinek a segítségével lehetővé vált, hogy tüzelőt vásároljunk egy idős bácsinak és így visszatérhessen otthonába, ahol a zord hideg helyett duruzsoló kályha fogadja holnaptól.

Áldott Új Évet Kívánunk Mindenkinek!

Lovász Marika

Közzétéve 2018-10-28 19:56

Szeretnék köszönetet mondani a szülők és magam nevében is azon két önzetlen felajánlónak, akik lehetővé tették a biharszentandrási kislánynak, Emesének a kerékpár megvásárlását. Külön köszönet, hogy ilyen gyorsan kapott segítséget, így egy hét múlva már a saját kerékpárján közlekedhet, amivel mindennapjai könnyebbé válnak.

Köszönjük a segítséget.

Lovász Marika

Közzétéve 2018-03-21 09:35

Köszönjük a gyors segítséget, a bácsinak napokon belül el lesz készítve a tető.

Közzétéve 2018-03-05 09:25

A család gázkazán cseréje megoldódott. Tisztelettel köszönjük az önzetlen segítséget.

Közzétéve 2018-02-13 05:45

Tisztelettel köszönjük a segítséget a fiatalember tanfolyamának elvégzéséhez, hogy ezáltal munkához, keresethez jusson.

Közzétéve 2016-12-21 22:24

Ezúton szeretném megköszönni annak a kedves, névtelenségbe burkolózó hölgynek a segítségét, aki az idős embereknek a takarókat felajánlotta.

Szeretettel:

Szilágyi Éva Debrecen

Közzétéve 2016-12-19 15:56

Kedves Testvéreim!

Nemrég segítséget kértem, egy gondozottamnak emésztő akna építéséhez volt szükség anyagokra. Sikerült az anyagokat segítségetekkel megvásárolni. Az emésztőakna elkészült, a család végre emberi módon élhet, normális wc és mosdó használattal.

A fürdőszoba átépítéséhez szükséges anyagok megvásárlása is folyamatban van, így tavaszra a tisztálkodási lehetőség is adott lesz.

Köszönettel:

Éva


A köztünk élő „boldoghercegeknek” és „kisfecskéknek”, akik már tudják, hogy igazán boldoggá csak a másokat boldogító élet tehet.