Kapcsolatfelvétel a kérés beküldőjével

Közzétéve: 2021-04-30 10:37 | Érvényessége: 2021-05-30 | Beküldő: Kovács Imréné

Itt írhatsz röviden a kérést beküldő felhasználónak. Ne felejtsd megadni e-mail címedet vagy egyéb elérhetőségedet!

Ma délelőtt kaptuk a hírt, hogy a gyermekek édesapja, Molnár Sándor 45 éves korában elhunyt. Felesége, Kati még küzd a fertőzéssel, súlyos az állapota, de nem romlott napok óta. Imádkozunk érte és mindent megteszünk, hogy a gyermekeket a nagymama el tudja látni és a Gyámügy ne vegye őket gondozásba, ne szakítsák el őket egymástól.

Egy roma származású családnak gyűjtünk élmiszerre.  Molnár Sándor 45 éves, felesége Kati 38 éves  mindketten közhasznú munkások.  Covid fertőzést elkaptàk, Sanyi lélegeztető gépen van, válságos az állapota,  Kati szintén súlyos állapotban van,  az orvos szerint Ő is nagy eséllyel lélegeztető gépre fog kerülni. 4 gyermekük az anyai nagymamanál van, aki egyedül él, nyugdíjából nem tudja etetni a gyerekeket, a szülők segélyét pedig nem fizették ki neki. A gyerekek  Kati 12,  Flóra 8, Emese 6 és Sanyika 2 évesek.  Apai szülők már nem élnek, a testvérek nem tudnak segíteni /ahogy látom,  nem is iparkodnak/,  mint mondják, nincs miből,  Ők is segélyért dolgoznak.  A nagymama ha nem tudja etetni a gyerekeket, a gyámhatóság elviszi őket, amit szeretnének elkerülni, hisz azzal nem tesznek jót, ha elválasztják a gyerekeket. Persze ez a hatóságot nem érdekli. 

Aki tud segíteni, kérem keressen.

Kovács Imréné 

kovacsanni@citromail.hu 

Számla:  10702064-72293623-51100005 


A köztünk élő „boldoghercegeknek” és „kisfecskéknek”, akik már tudják, hogy igazán boldoggá csak a másokat boldogító élet tehet.