Kapcsolatfelvétel a kérés beküldőjével

Közzétéve: 2021-01-05 14:29 | Érvényessége: 2021-02-05 | Beküldő: Kovács Imréné

Itt írhatsz röviden a kérést beküldő felhasználónak. Ne felejtsd megadni e-mail címedet vagy egyéb elérhetőségedet!

Köszöntök Mindenkit!

Tavalyi évben elhunyt Berényi Ilike szociális gondozó menyének gondját, kérését továbbítom: 

Ilike fia, Berényi István munka mellett végzi az egyetemet, hamarosan diplomázik. A munkahelye, ahol segédmunkásként dolgozik a járvány miatt csak harmadannyi műszakban tudja foglalkoztatni, így havi 55-60 eFt-ot visz haza. Felesége, Eszti GYES-en van kisfiúkkal. Jelenleg így mindennapi megélhetési gondjaik vannak, szó szerint sokszor kenyér sem nagyon van a háznál.

A hölgynek közgazdasági érettségije van. Pécs környékén keresne bármilyen jellegű 4-6 órás kiegészítő munkát. A gyermek nem gátolja a munkavégzésben, van rá felügyelet. Legalább őszig kellene valamilyen munka, amíg Pisti nem kapja meg a diplomáját. Két helyről van állásajánlata, így ha a diploma a kezében, azonnal tud kezdeni az új munkahelyén. 

Ezért kérjük, ha valaki tud Pécsen vagy közvetlen közelében 4-6 órás munkát a hölgynek, kérem jelezze.  Bármilyen jellegű munkát elvállal.

E-mail: Berényiné Horváth Eszter  bheszter@citromail.hu 

 

Én azért megadom a számlaszámot is, ha valaki ilyen formában segítene:

Számla: Berényi István László

18203686-01700131-10010012

Kérem, aki tud bármilyen módos segíteni, a fenti e-mail címen Eszterrel legyen kedves a kapcsolatot felvenni, én csak jóváhagyás alapján tettem fel a kérést.

Köszönettel: Kovácsné Anni szociális segítő


A köztünk élő „boldoghercegeknek” és „kisfecskéknek”, akik már tudják, hogy igazán boldoggá csak a másokat boldogító élet tehet.